Betonpoer 20x20x60, voor het vastzetten van al jouw bouwwerken

De betonpoer 20x20x60 vind je in vele verschillende winkels en webwinkels.  Bij de betonpoer van 20x20x60 cm kan je vaak kiezen of je een schroefhuls m16 in het midden erbij wilt om het zo makkelijker aan de palen of het bouwwerk te bevestigen. Verder is deze rechthoekige betonpoer 20x20x60 vaak te vinden in de kleur oud-Hollands antraciet. De betonpoer wordt gebruikt als basis fundering om zo de krachten van het bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Er zijn veel verschillende uitvoeringen en maten van betonpoeren. De betonpoer 20x20x60 zit redelijk in de middenklasse van betonpoeren qua grootte.

Waarvoor gebruik je de betonpoer 20x20x60

De betonpoer 20x20x60 wordt vaak gebruikt voor overkappingen, schuttingen en veranda’s, maar bijvoorbeeld ook voor hekken, poorten en buitentoestellen. Betonpoer kan dus erg veelzijdig gebruikt worden en biedt een perfecte basis voor jouw bouwwerk. Let hierbij dus wel op hoe groot de draagkracht van de betonpoer voor het bouwwerk moet zijn. De betonpoer moet passen bij de dikte van de staanders. Het is erg belangrijk dat u de goede betonpoer kiest en dat de betonpoer het gewicht van het bouwwerk had houden. Zo weet je zeker dat jouw bouwwerk stevig in de grond staat.

Het plaatsen van de betonpoer 20x20x60

Een korte instructie voor het plaatsen van de betonpoer 20x20x60 is als volgt; graaf als eerst een ruim gat om de betonpoer in te plaatsen. Als je de betonpoer 20x20x60 plaatst, zorg er dan voor dat het ongeveer 10 centimeter boven de grond uitsteekt. Het is ook raadzaam om onderin de kuil nog een tegel te plaatsen voor betere stabiliteit. Als laatste strooi je rondom de betonpoer snelbeton of snelcement zodat de betonpoer stevig vast zit. Check of de hoek recht is met een waterpas.

Mocht je er zelf niet helemaal uit komen en weet je nog niet precies waar je moet beginnen is het natuurlijk altijd raadzaam om advies te vragen aan een gespecialiseerd bedrijf. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van de juiste betonpoer en kunnen jou ook meer informeren over hoe je de betonpoer plaats. Als je daarna alsnog niet zeker bent over je zaak kun je het natuurlijk altijd laten installeren door een bouwbedrijf.