betonvloer-coating

Ontdek de gietvloer met een betonlook

Zoek je al tijden naar een goede vloer die ook nog eens lang meegaat? Ontdek dan de gietvloer met een mooie betonlook. Hierbij hou je eens karaktervolle vloer in huis met de uitstraling van een echte betonvloer, maar hou je ook de voordelen van kunststofvloer die wordt gegoten in huis. De uitstraling van een betonvloer past het beste bij woningen waar je echt sfeer wilt hebben. De voordelen hieronder beschrijven we graag voor je.

De uitstraling van een betonvloer

Als je een vloer in huis wilt halen die echte sfeer in de woning bepaald, dan kies je meestal voor een echte betonvloer. Dit heeft een soort robuuste karaktervolle uitstraling. Er zijn echter nu ook gietvloeren waarmee je dezelfde look kan bepalen. Daarom is er een bedrijf die gespecialiseerd is in het aanbrengen van gietvloeren met een betonlook.

De voordelen van een gietvloer

Als je ervoor kiest om een gegoten vloer in je woning aan te brengen dan kies je niet alleen voor een mooie vloer maar ook een praktische ondergrond. De voordelen van een gegoten vloer lopen uiteen. Niet alleen gaan deze vloeren erg lang mee, ook het onderhoud is zeer eenvoudig. Omdat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan er niet snel vuil ontstaan en is het schoonmaken zo gepiept.

Specialist op het gebied van betonlook gietvloeren

Er zijn sommige mensen die ervoor kiezen om het zelf te doen maar over het algemeen ben je beter af als je ervoor kiest om een specialist in te schakelen op het gebied van betonlook gietvloeren. Vanwege de naam mag het geen verrassing heten, op de website Gietvloerbetonlook kan je terecht om een echte specialist te vinden die je kan helpen tegen een voordelig tarief.

tips veilige woning

Een veilige woning: 3 tips

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijks vinden er tientallen woningbranden plaats. maar ook wordt er jaarlijks duizenden keren ingebroken bij woningen. Je moet er niet aan denken, maar er is een kans dat dit ook bij jou gebeurd. Er zijn echter een aantal dingen die je kunt doen om dit te voorkomen. Je wilt je veilig voelen in je eigen huis. Wij delen drie tips met je om een veilige woning te creëren.

Brandmelders

Het lijkt misschien logisch, maar toch is het niet altijd zo vanzelfsprekend welke brandmelder je nou moet kopen. Er zijn verschillende soorten melders.

  • Rookmelder

Deze melders detecteren alleen rook. Rook kan snel ontstaan bij een brand zonder dat de temperatuur in de kamer stijgt.

  • Hittemelder

Een hittemelder detecteert alleen de hitte in de kamer. Deze melder meet voortdurend de omgevingstemperatuur.

  • CO-melder

Een CO-melder meet de koolstofmonoxide in de ruimte. Dit gas kun je niet zien en ook niet roken. Deze melders zijn noodzakelijk in woningen die een verbrandingsketel hebben voor de verwarming.

Ramen en deuren

Laat je overdag de ramen openstaan als je zelf de deur uit bent? Doe je altijd de deur achter je op slot? Inbrekers slaan echt niet alleen `s avonds hun slag, overdag wordt er ook ingebroken. Zorg ervoor dat je de ramen niet open laat staan en de deur altijd op slot doet. Ook al ga je maar heel even weg, Sluit alles altijd goed af. Een inbreken heeft namelijk maar een paar minuten nodig om je huis binnen te sluipen en spullen mee te nemen.

Ga ook eens na of jouw sloten wel goed werken? Een enkel slot biedt namelijk niet heel veel bescherming. Door ramen en deuren te beveiligen met een goed slot, maak je het inbrekers veel moeilijker om binnen te komen.

Alarmsysteem

Woon je in een buurt waar veel ingebroken wordt? Heb jij goede sloten op de deuren en ramen, maar voel je je alsnog onveilig? In dit geval kun je een alarmsysteem overwegen. Er zijn veel verschillende systemen op de markt te vinden. Deze hoeven helemaal niet veel te kosten. Een basis alarmsysteem bestaat uit een paar sensoren en een bedieningspaneel. Je kunt ook gaan voor camera’s. Kies het systeem dat bij jouw budget past en waar jij je veilig bij voelt.

tuintrends 2019

Dé tuintrends van 2019

Het tuinseizoen is weer aangebroken. Nog eventjes wachten en we kunnen weer lekker genieten van het zonnetje in de tuin. Elk jaar zijn er weer andere tuintrends. In 2018 was het helemaal hip om binnen naar buiten te halen, maar in 2019 zien we hele andere trends voorbij komen. Een volledige bestraten tuin kan echt niet meer. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor de tuin? Wij delen drie leuke tuintrends van 2019 met je.

Buitenkeuken

Als het kwik stijgt tot boven de 20 graden steken we allemaal direct de barbecue aan. Bij een warme dag, kan de barbecue natuurlijk niet ontbreken. Wat dan ook echt een trend van 2019 is, is in de buitenlucht koken. Van een hamburger tot een pizza, je kunt buiten een echt driegangendiner klaar maken. Met een echte buitenkeuken kun je namelijk meer dan alleen vlees grillen. Er zijn veel verschillende buitenkeukens. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Kies voor een compleet ingebouwde keuken of kies voor een verrijdbare buitenkeuken.

Gezelligheid in de tuin

We proberen met z’n allen gezelligheid in huis te creëren. Kleedje op de vloer en een paar lekkere kussens op de bank. In 2019 trekken we deze gezelligheid gewoon door naar de tuin. Een lekkere loungebank met een plaid erop, paar vrolijke kussens en je bent al een heel eind. Je kunt een mooie hangmat bestellen. Een hangmat is niet alleen ideaal om in te relaxen, maar het ziet er vaak ook nog eens erg gezellig uit. Kies voor een hangmat met vrolijke kleuren of misschien past een hangstoel meer bij jouw smaak.

Groen, groen en nog eens groen

Zoals we al zeiden: een volledig bestraten tuin kan echt niet meer. In 2019 draait het echt om groen in de tuin. Het gebruik van natuurlijke materialen in de tuin is hierbij belangrijk. Je kunt gaan voor hout, riet, bamboe en leuke planten. De kleur groen staat echt centraal bij deze trend. Plaats een mooie boom in de tuin, maar ook een zwemvijver past ideaal bij deze trend. Natuurlijk hoeft niet alles groen te zijn. Combineer het met andere natuurlijke tinten, zoals bruin of oranje.

zonneschans installeren

Zonne-energie verzamelen op het dak

Wilt u ook graag uw eigen energie opwekken maar wilt u zeker weten dat u er het maximale uit had? Kies voor om het optimale rendement te behalen dankzij een Zonneschans op het dak. Helemaal in het geval van een plat dak kan dit de juiste oplossing zijn. Er zijn ook mogelijkheden om dit zelf te maken maar over het algemeen wordt er aangeraden om een specialist in te schakelen.

Zonneschans op een plat dak

Met het aanbrengen van een Zonneschans op een plat dak kunt u het optimale rendement behalen bij het verzamelen van zonne-energie. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van de normale zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen rechtop of schuin worden aangebracht, van tevoren kan er gekeken worden wat het meeste rendement oplevert.

Zonneschans zelf maken

Er zijn ook mensen die er voor kiezen om zelf een Zonneschans op een dak aan te maken. Hoewel Een Zonneschans installeren niet heel eenvoudig is, is het wel mogelijk. Hiervoor moet je wel beschikken over het juiste bevestigingsmateriaal. Voor de kosten hoeft u het tegenwoordig bovendien niet te laten, het aanbrengen is zeer voordelig en er zijn voldoende specialisten te vinden die je kunnen helpen.

Online aanvragen

U hoeft tegenwoordig niet lang te zoeken en als u een goede oplossing wil vinden om zonne-energie op een plat dak te verzamelen. Er zijn meerdere aanbieders maakt de beste vind je op de website van Zonneschans. Zoals beschreven is deze manier van zonnepanelen aanbrengen veel voordeliger op de korte en op de lange termijn. Wacht daarom niet langer en begin ook met het verzamelen van duurzame energie.

De voordelen van een infraroodsauna in je tuinhuis

Hoe heerlijk klinkt het wel niet: een infraroodsauna in je eigen tuinhuisje. Misschien lijkt het iets dat niet voor iedereen is weggelegd, maar dat is helemaal niet waar. Een infraroodsauna is voor iedereen een goed idee en al helemaal voor de eigenaren van een tuinhuisje. Je kan hier helemaal tot rust komen en genieten van de vele voordelen die een infraroodsauna met zich meebrengt. Lees in dit artikel alle voordelen en laat je inspireren door een infrarood sauna in je eigen tuinhuisje.

Volledige privacy

Een infraroodsauna in je tuinhuis zorgt natuurlijk voor volledige privacy. Dit zal ertoe leiden dat je heerlijk tot rust kunt komen en je niet zorgen hoeft te maken over de mensen die om je heen zitten. Genoeg ruimte, dus niet plakkerig bij elkaar zitten en nooit meer last van mensen die aan het roezemoezen zijn. Er is niets zo vervelend als je helemaal tot rust probeert te komen en er mensen in de sauna met elkaar gaan fluisteren.

Lekker dichtbij

Het spreekt voor zich, maar een infrarood sauna in je eigen tuinhuis zorgt ervoor dat het lekker dichtbij is. En dit zorgt er automatisch voor dat de drempel een stuk lager is om te gaan. Een infraroodsauna is ontzettend gezond voor je en goed voor je fysieke en mentale gezondheid en dus kan je er niet vaak genoeg gebruik van maken. Je zult je er alleen maar beter door gaan voelen.

Even investeren

Het is even investeren, maar daarna zul je goedkoper uit zijn. Je hoeft geen duur sportschoolabonnement meer te nemen, waarbij je ook een sauna hebt inbegrepen en je hoeft geen dure kaartjes meer voor de welness te kopen. Dus je zult op het begin wat meer moeten betalen, maar als je er genoeg gebruik van maakt, zul je er later alleen maar profijt van hebben.

Klik hier voor nog veel meer informatie over infrarood sauna’s.

Upgrade je tuin met een veranda

Ben je je tuin een beetje zat en is het tijd voor verandering? Upgrade je tuin dan met een veranda. Een veranda kan heel veel verandering aan je tuin aanbrengen en geeft het net dat beetje extra. Toch is het wel een hele onderneming om een veranda aan te leggen. Je zult hiervoor een aantal stappen moeten doornemen. In dit artikel leggen we je alles uit over hoe je het beste een veranda kunt aanleggen en hoe het een echte upgrade kan zijn voor je tuin.

Maak een schets van je huidige tuin

Je kunt natuurlijk niet meteen van de een op andere dag een veranda in je tuin aanleggen. Je zult hiervoor eerst wat voorbereidingen moeten treffen. Allereerst is het natuurlijk van groot belang dat je genoeg ruimte hebt in je tuin. Maak een tekening van hoe je tuin er nu uitziet op schaalgrootte. Vanuit daar kun je berekenen hoeveel ruimte je nog over hebt voor de veranda. Past het niet? Niet getreurd, wellicht kun je een aantal meubelen wegdoen die je niet meer gebruikt. Daarbij kan bijvoorbeeld een tuinset ook prima op de veranda staan. Je hoeft dan niks weg te doen en kunt wel een veranda aanleggen.

De verbouwing

Als je genoeg ruimte in je tuin hebt gemaakt is het tijd voor de grote verbouwing. Je kunt dit helemaal zelf gaan doen, maar als je niet zulke handige handen hebt, is het aan te raden om een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. Zij weten precies wat ze moeten doen en zijn er daarom ook veel sneller mee klaar. Het is wel van belang dat je precies vertelt hoe je het wilt hebben en wat je wensen zijn. Het is natuurlijk niet fijn als het uiteindelijk helemaal niet wordt hoe je het in gedachten had. Maak daarom weer een tekening en laat eventueel foto’s zien van veranda’s die je mooi vindt.

Inrichten van de veranda

Als de veranda staat, dan moet die natuurlijk nog worden ingericht. Alleen een veranda is al wel een upgrade aan je tuin, maar je wilt het liefste dat het mooi aansluit op je tuin en het een geheel wordt. Zorg er daarom voor dat de kleuren die in je tuin te zien zijn terugkomen op de veranda. Dit kan door het soort materiaal dat je meubels hebben of kleine decoratie dingetjes die de veranda net even een extra touch geven. En dan tot slot kun je alleen nog maar genieten van je mooie veranda en tuin!

Wil je nog veel meer weten over veranda’s? Kijk hier voor meer informatie: http://veranda.nl.

Tuinieren

Je tuin een landelijke sfeer geven

Een landelijk interieur is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Als gevolg daarvan vlogen de boomstamtafels, vloerkleden en houten krukjes als warme broodjes over de toonbank. En toegegeven: een landelijk interieur is ook gewoon heel mooi en geeft een gezellige sfeer aan je woning. Dus hoe leuk zou het zijn als je tuin diezelfde landelijke sfeer krijgt? In dit artikel gaan we je vertellen hoe je dat voor elkaar kunt krijgen!

Zorg voor een speelse inrichting

Kenmerkend voor de natuur is dat er geen strakke inrichting is. Zorg daarom dat je dat gegeven kopieert naar de inrichting van je tuin. Werk dus niet met rechte paden en rijtjes met struiken, maar zorgt dat er een speels paadje door je tuin loopt en gebruik daarbij geen tegels om het pand te maken, maar houtsnippers.

Kies voor een houten openslaande garagedeur

Wanneer je een landelijke tuin hebt, is het zonde als je vervolgens een strakke moderne garagedeur kiest. Veel beter past het om een openslaande garagedeur van hout te kiezen. Bovendien is het bij houten garagedeuren mogelijk om ze van een loopdeur in het deurblad te voorzien, zodat je de tuin kunt betreden zonder dat je daarvoor het hele deurblad hoeft te openen. Besef wel dat een garagedeur van hout om onderhoud vraagt. Ben je dus niet van plan om tijd aan het onderhoud van de deur te besteden? Kies dan voor een ander type deur, zoals bijvoorbeeld een sectionale garagedeur of een verticale oprolbare deur. Roldeuren worden vandaag de dag namelijk niet meer alleen voor opslagboxen gebruikt. Er zijn ook moderne roldeuren verkrijgbaar (zelfs geïsoleerde deurpanelen zijn mogelijk!) die een zeer moderne uitstraling hebben.

Schaf houten tuinmeubelen aan

Bij een landelijk interieur horen natuurlijk houten meubelen, datzelfde geldt voor de tuin. Ook daar staat het het mooiste als de tuinmeubelen van hout zijn gemaakt. Er zijn diverse houtsoorten die weinig tot geen onderhoud nodig hebben en waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ga maar eens naar een tuincentrum bij jou in de buurt. Je zult zien dat houten tuinmeubelen ook nog eens verrassend betaalbaar zijn.

Combineer winterharde planten en seizoensplanten

In de winter sterven seizoensplanten en bloemen af, om ervoor te zorgen dat je tuin er niet als een bos dode takken bijstaat, is het aan te raden om naast seizoensplanten en struiken ook winterharde planten te poten. Dit zijn planten die in de winter niet uitvallen, denk bijvoorbeeld aan een coniferenhaag.

Maak een rotspartij

In de natuur zijn hoogteverschillen en wordt het landschap afgewisseld met aarde een steen. De afwisseling van deze materialen kun je 1 op 1 kopiëren naar je tuin door een rotspartij aan te leggen. Helemaal leuk is het om een beekje te bouwen, zodat de inrichting van je tuin nog dichter bij het natuurlijke beeld aansluit.

Wat is jouw tip?

In dit artikel hebben we een aantal waardevolle tips geven waarmee je direct aan de slag kunt gaan om jouw tuin een landelijke uitstraling te geven. We zijn ons echter van bewust dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om het gewenste effect te creëren. Daarom nodigen we je van harte uit om ons aanvullende tips te mailen, zodat we die met onze andere lezers kunnen delen. We kijken uit naar je bericht!

Wanneer kiezen voor een warmtepomp?

De afgelopen jaren wordt er steeds vaker gezocht naar alternatieve bronnen van energie om zo het gebruik van aardgas te verminderen en uiteindelijk zelfs helemaal te stoppen.
Een warmtepomp wint warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht en zet dit om naar bruikbare energie om het huis te verwarmen. Aangezien de bron waaruit de warmte wordt gewonnen kan verschillen, zijn er ook meerdere soorten warmtepompen waaronder lucht-lucht warmtepompen, water-water warmtepompen en bodem-water warmtepompen.
Aangezien er veel opties zijn, is het soms lastig te kiezen of een warmtepomp voor jou handig is en goed bij je huis past. Hieronder staan meerder voor- en nadelen genoemd van de warmtepomp om te helpen bij deze keuze.

Voordelen van de warmtepomp
Een van de grootste voordelen van de warmtepomp is natuurlijk dat er geen aardgas meer gebruikt hoeft te worden en een verminderde CO2 uitstoot heeft, waardoor het een milieuvriendelijke optie is om je huis te verwarmen. Ook kan een warmtepomp gebruikt worden voor zowel het verwarmen als je huis, als voor het zorgen voor verkoeling op een warmere dag. Daarnaast zorgt de warmtepomp voor een constante temperatuur in huis en is deze onderhoudsarm.

Nadelen van de warmtepomp
Naast deze voordelen heeft de warmtepomp ook een aantal nadelen, waarvan een van de grootste is dat de warmtepomp niet in ieder huis past. Er moet rekening gehouden worden met het soort huis, de isolatie van het huis en de ruimte die het systeem nodig heeft.
Ook is het zo dat de warmtepomp geluid maakt, waardoor goed nagedacht moet worden over de plaatsing om overlast voor jezelf of buurtgenoten te voorkomen.
Daarnaast moet de warmtepomp gezien worden als een investering, waardoor de aanschafprijs ook een stuk hoger komt te liggen dan een HR-ketel.

Keuzehulp warmtepomp
Om een goede keuze te maken kun je natuurlijk zelf de voor- en nadelen naast elkaar leggen en bekijken welk systeem het best bij jou en je huis past, maar er zijn ook alternatieven om een goede afweging te maken. Zo kun je de hulp inschakelen van een expert om je verder op weg te helpen en advies te geven. Of gebruik deze handige keuzehulp op artelwarmtepomp.nl bijvoorbeeld, die je goed op weg kan helpen bij het maken van je besluit. Met deze warmtepomp selector worden er verschillende vragen gesteld over de woning, gezinssamenstelling en doel van de pomp om zo een goede afweging te maken welke warmtepomp het meest voordelig is voor de specifieke situatie.

Lamellendak om hele jaar van je tuin te genieten

De zomer in Nederland was dit jaar langer en beter dan ooit. We gingen massaal naar het strand, de tuin in of het terras op. In de winter is dat net iets anders. In deze periode wordt er weinig gebruik gemaakt van de tuin. Jammer, want je kan er ook in de herfst en winter veel plezier van beleven! In dit artikel lees je waarom ook jij een lamellendak nodig hebt, om langer van je tuin te kunnen genieten!

Een terrasoverkapping plaatsen

Een terrasoverkapping of lamellendak is dé manier om het gehele jaar door van je tuin te genieten. In de zomer zit je vaak buiten. Als het te warm wordt, kan je de lamellen eenvoudig kantelen, waardoor je schaduw creëert. Begint het in de herfst- en wintermaanden te regenen? Dan kan je de lamellen ook weer kantelen, zodat je buiten droog zit.

In een aantal terrasoverkappingen zit zelfs een ingebouwde regen- en sneeuwsensor. Als het begint te regenen, kantelen de lamellen en ontstaat er een overkapping zodat je droog kan zitten. Als het begint te sneeuwen, kantelen de lamellen van een ‘overkapping’ naar de open stand. Dit zodat de sneeuw niet kan doorwegen, wat ervoor kan zorgen dat de lamellen kapot kunnen gaan.

Je eigen terrasoverkapping ontwerpen

Zijn de terrasoverkappingen in de webshop niet naar waar jij op zoek bent? Dan kan je bij Ekstravert.be je eigen terrasoverkapping ontwerpen! Met een speciale configurator kan je alles zelf instellen. De (RAL)kleur, hoogte, breedte, diepte.. Alles om een lamellendak helemaal naar wens samen te stellen. En wil je gedeeltelijk afgescheiden zitten om zo inkijk te voorkomen en te genieten van optimale privacy? Je kan je terrasoverkapping volledig afwerken met muren, waar je ook weer zelf de hoogte van kunt bepalen.

Voordelen van een lamellendak

We horen je al vragen “Waarom heb ik dit nou écht nodig. Een parasol of zonnescherm werkt toch ook prima?”. Uiteraard bieden deze varianten ook bescherming tegen de zon. Maar beide varianten zijn niet bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Een zonnescherm kan al snel beschadigen door wind of er kan schimmelvorming ontstaan door regen. Hetzelfde geldt voor een parasol. Een lamellendak is stevig, biedt de door jou gewenste lichtdoorlatendheid op elk moment en is regen-proof.

Op zoek naar een kettingzaag aanbieding? Hier vind je alle info

Een kettingzaag aanbieding aanschaffen maakt het kopen van een kettingzaag net even wat leuker. Zo kun je heel wat geld besparen op een goede deal en toch een goede kettingzaag kopen! Hier vind je informatie over waar je een kettingzaag aanbieding kunt vinden en hoeveel geld je kunt besparen. Daarnaast kun je zoeken op merk of soort kettingzaag om zo de meest goede aanbiedingen te vinden. Ben je op zoek naar een benzine kettingzaag aanbieding of juist een model van een specifiek merk? Er is altijd wel een aanbieding te vinden waar jij blij van wordt.

Een kettingzaag aanbieding: hier kun je ze vinden

Het is niet moeilijk om er snel achter te komen waar je de beste kettingzaag aanbieding kunt vinden. Je kunt online snel opzoeken waar je terecht kunt voor goede deals. Zo kun je de zoekopdracht intypen en dan kom je verschillende websites tegen waar je aantrekkelijke aanbiedingen tegenkomt. Je kunt de kettingzagen vaak ook online vergelijken, zodat je gegarandeerd nooit teveel betaalt. Ook in de winkel kom je regelmatig goede aanbiedingen tegen. Deze komen ook online te staan of in de folder van de winkel. Winkels als Karwei, Praxis en GAMMA hebben meerdere kettingzagen in het assortiment en dus ook regelmatig aanbiedingen.

Welke merken hebben kettingzagen in de aanbieding?

Er zijn heel veel merken waarvan je kettingzagen kunt kopen en dat betekent ook dat je vaak een aanbieding tegen zult komen. Merken als Bosch, Makita, Stihl en Hitachi hebben stuk voor stuk webwinkels waar je de kettingzaag aanbieding tegen kunt komen. Vaak kun je op de website ook verschillende modellen met elkaar vergelijken, zodat je zeker een kettingzaag tegenkomt die aan jouw wensen voldoet. Verder zijn er nog tal van andere merken waaruit je kunt kiezen.

Benzine, accu of elektrisch

Welke soort kettingzaag aanbieding kies jij? Je kunt kiezen uit een kettingzaag met accu, een elektrische aandrijving of met benzine. Het verschil zit hem in de manier waarop je de kettingzaag kunt gebruiken. Een elektrische kettingzaag zit aan een snoer vast, maar is wel overal waar stroom is onbeperkt te gebruiken. Een kettingzaag met accu heeft geen snoer, maar is dus wel makkelijker te gebruiken tot de accu leeg is. Een kettingzaag die op benzine werkt is ook ideaal, en met een volle benzinetank kun je zeker een paar uur achter elkaar zagen. Alledrie de aandrijvingen hebben dus hun eigen voordelen.

Ook mogelijk: een tweedehands kettingzaag kopen

Wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan een kettingzaag? Dan kun je behalve naar een kettingzaag aanbieding ook kijken naar een tweedehands model. Deze kun je op welbekende websites als Marktplaats kopen. Het is hierbij wel belangrijk om de kettingzaag op voorhand goed te inspecteren, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn dus diverse manieren waardoor je geld kunt besparen op de aankoop van een kettingzaag. Je hoeft nooit teveel te betalen, want met een kettingzaag aanbieding krijg je soms wel tientallen euro’s korting op je aankoop.

Kijk voor scherpe aanbiedingen op Betaalbaarshoppen.nl


Post navigation