De voordelen van kunststof tuindeuren ten opzichte van rvs tuindeuren

Ben je opzoek naar tuindeuren waardoor je vanuit binnenuit kan genieten van je tuin. Maar ook om bij zomerdag de deuren heerlijk op te zetten? Dan kan het nog best lastig zijn om de juiste deuren voor jouw woning te vinden. Er zijn immers veel verschillende soorten modellen maar ook materialen die worden gebruikt voor tuindeuren. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de deuren zelf te maken en te plaatsen, maar ook om een professional de deuren te laten maken en plaatsen. Tuindeuren kunnen ervoor zorgen dat er meer licht valt in je huis maar ook om een grote doorgang te maken om gemakkelijk naar de tuin toe te gaan. Voor meer informatie Zie meer.

Kunststof openslaande deuren voor in je woning

Kunststof openslaande deuren hebben de mogelijkheid om helemaal open te gaan, dit komt doordat ze geen tussenstijl hebben. Heb je groter gat dan dat je de deuren wilt? dan kun je er ook voor kiezen om openslaande deuren met zijlichten te nemen, DHK biedt hier de mogelijkheid tot. De deuren kunnen ook erg energiebesparend zijn dit komt door de 5-kamer technologie toe te voegen in combinatie met het bijgeleverde HR++ dubbelglas.  

Je eigen kunststof openslaande deuren samenstellen

De kunststof tuindeuren kunnen zelf worden samengesteld naar wens. Zo kan je zelf kiezen of de deuren voorzien van een paneel of ander glas. Wanneer je bijvoorbeeld een drumstel in huis hebt staan dan kan triple glas een oplossing zijn doordat dit geluidsdempend werkt. Ook kan je de deuren een eigen kleur geven en kan je de scharnieren en de klink laten matchen met de kleur van de deuren. De kunststof tuindeuren hebben over het algemeen een moderne uitstraling met een goede isolatie.

Een openslaande deur of toch een schuifpui?

In plaats van een kunststof openslaande deur kan er ook gekozen worden voor een kunststof schuifpui. Een voordeel is dat dit gemakkelijk gebruikt kan worden als loopdeur en is ook goed afsluitbaar. De deuren zijn gemaakt om als toegangsdeur te bieden en zijn hierdoor ook gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunnen kunststof openslaande deuren op helemaal open waardoor de doorgang ook tamelijk groot wordt. Een nadeel is dat er voor het openslaan van de deuren vrije doorgang nodig is, wat bij een schuifpui niet nodig is.