Gadgets waar elke tuin van opfleurt!

Maak het nog leuker in je tuin of op je balkon met de nieuwste tuingadgets. De tuinkabouters hebben behoefte aan een feestje, dus laten we eens kijken wat er allemaal voor leuke dingen op de markt zijn dit jaar. Voordat je wat gaat bestellen, raden wij je wel aan om de webshop ervaringen van anderen door te lezen

1. Tuinverlichting

Het eeuwenoude gevel lantaarntje voldoet allang niet meer. We willen meer! We willen discobollen, verlichting van een pad, fairy lights in de oude buitenkerstboom, fakkels, en tuinkabouters die de maan in hun kruiwagen hebben. 

Op het gebied van tuinverlichting is echt heel veel mogelijk. Voor de tuin is vooral LED-verlichting heel erg geschikt, maar voor de energiezuinige mensen is ook een groot assortiment aan tuinlampen op zonne-energie verkrijgbaar.

2. Tuin Sproeiers en vernevelaars

Niets is er lekkerder dan tijdens een warme dag met water spelen. Vooral als de kleinkinderen op visite komen. Een tuinsproeier is niet meer alleen meer om het gras en de tuin planten te bewateren, maar vooral ook ter verhoging van de tuinpret! Er zijn tuintenten verkrijgbaar met ingebouwde vernevelaars die voor een verkoelende mist zorgen, tuinsproeiers in de vorm van een gigantische dinosaurus die een bewegingsdetector heeft en tuinsproeiers die je in één handomdraai kunt omtoveren in een tuindouche.Is je tuin niet groot genoeg? Dan kan een super soaker waterpistool en wat waterballonnen ook al heel veel lol brengen. 

3. BBQ Gadgets

Lekker barbecueën hoort bij de zomer! Je kunt enorm grote bbq’s kopen op houtskool, gas of elektrisch. Er zijn speciale koffer bbq’s die je handig mee kunt nemen op vakantie, en wegwerp bbq’s voor op het balkon. Maar heb je wel eens van de brandweerkabouter gehoord? Of een racefiets voor je bierkip? BBQ Gadgets zijn het ideale cadeau voor Vaderdag.

4. Regenboog Vuurtje stoken

Lekker ’s avonds in de tuin nog een vuurtje stoken. De vuurkorven en tuinhaarden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Heerlijk om op een zwoele zomeravond met je vrienden een flesje rosé rondom het vuur te drinken. Het bier kan in de VW-koelbox koel worden gehouden. Wil je je vuurtje extra doen laten vlammen? Nu zijn er zakjes poeder op de markt waarmee je de vlammen de kleuren van de regenboog kan geven. 

Online shoppen ja of nee?

Op het internet wemelt het van de leuke gadgets. Het lezen van reviews kan grote teleurstellingen voorkomen. Zo blijkt uit de reviews die gegeven zijn over het bedrijf Meubis dat dit bedrijf een tijd lang wél bestellingen en betalingen hebben aangenomen, maar deze nooit heeft geleverd! Het bedrijf is inmiddels dan ook failliet verklaard. Kijk, daar was je zonder de reviewsites waarschijnlijk niet of te laat achter gekomen!