Happy Cocooning doe je met een kampvuur 2.0: de vuurtafel

Happy Cocooning, waar staat dat eigenlijk voor. De betekenis van ‘happy’ is voor iedereen wel duidelijk en Cocoonen betekent eigenlijk ‘je terugtrekken in een huiselijk sfeer’. Happy Cocooning is dus eigenlijk een huiselijk sfeer creëren waarin je jezelf ook echt happy voelt. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, bijvoorbeeld door je comfortabele huispak aan te trekken en je op de bank nestelen. Maar er zijn nog wat andere mogelijkheden die happy cocooning wel heel erg aanlokkelijk maken, zoals met je eigen kleine kampvuur.

Een momentje voor jezelf met de Happy Cocooning vuurtafel

Een ‘cocoon table’ is eigenlijk onmisbaar als je het hele jaar door ook buiten aan happy cocooning wilt kunnen doen. Met een dergelijke Happy Cocooning vuurtafel kun je zowel in de zomerse maanden, maar ook op andere avonden lekker in de tuin of op balkon vertoeven. Een soort van kampvuur 2.0 in je eigen tuin of op je balkon. Hier word je niet afgeleid door de televisie, maar kun je genieten van elkaar of met elkaar de sterrenhemel bewonderen. Even een momentje van volledige rust helemaal voor jezelf, terwijl je staart in de vlammen van de vuurtafel.

De Happy Cocooning vuurtafels zijn aantrekkelijk geprijsd

Een cocoon vuurtafel heb je in verschillende stijlen en uitvoeringen. Je kunt er een kiezen die bij jouw stijl en budget past. We hebben verschillende tafels voorbij zien komen, maar Happy Cocooning heeft de goedkoopste die we tot nu toe hebben gezien. De Cocoon tables zijn gemaakt van oersterk en weerbestendig composiet en geven gezelligheid, warmte en licht, maar geen vonken of rook.

Kijk voor meer scherp geprijsde tuinartikelen eens op Godu-tuin.nl