Je tuin is pas compleet met deze meubels

Mocht je de weersvoorspellingen voor volgende week nog niet hebben gezien: het wordt weer lekker weer! Tijd om wat vitamine D op te doen in je tuin. Verfrissend drankje erbij, lekker hapje en met goed gezelschap wordt het zelfs tot in de late uurtjes gezellig. Dit weekend heb je nog tijd om je tuin compleet te maken. Hoe? Met deze toffe meubels!

Een perfecte loungeset

Een tuin zonder goede loungeset is geen tuin. Je moet immers een goede plek hebben om te zitten terwijl jij aan je zongebruinde kleurtje werkt. En wat fijne zitplekken voor je visite zijn ook geen overbodige luxe. Je hebt tegenwoordig hele toffe stoelen die je zowel binnen als buiten kan neerzetten. Heb je niet zo’n grote tuin óf heb je gewoon een krap budget? Dan zijn deze stoelen echte aanraders. Verder zijn de loungebanken met opbergruimte onder het zitgedeelte ook fijn! Perfect om onder andere kussens en kleden in op te bergen voor als het koud kan worden ’s avonds.

Tot in de late uurtjes

Over koud krijgen gesproken, we hopen natuurlijk dat de hoge temperaturen nu wél lang blijven. Maar met de Nederlandse zomers weet je het natuurlijk nooit. De ene dag kan het regenen, de andere dag vallen de mussen van het dak. Zorg dat je voldoende warmtebronnen, zoals een mooie vuurtafel of terrasheaters in huis hebt. Zo kan je ook tot in de late uurtjes in de tuin blijven zitten.

Bijzettafel en koeler in één

Niemand houdt van lauw bier, toch? En rosé is ook alleen lekker als ‘ie écht koud is. Zorg dus dat je een kleine koelkast in je schuur hebt staan. Of nog beter: je hebt bijzettafels waarbij er een koelbox in de voet van de tafel is verwerkt! Je draait het blad open en daaronder kan je ijsblokjes en je favoriete drankjes kwijt. Ziet er niet alleen heel leuk uit, je bent altijd gegarandeerd van koude drankjes. Nice!