Meer privacy met deze tuinomheining!

Of je nou een alleenstaand huis, een rijtjeshuis, een boerderij of een heel landgoed hebt, iedereen wil wel een beetje privacy! Dit kan bijvoorbeeld met een betonnen schutting, een ijzeren hekwerk of een haag. Voor iedereen is er wat passends bij de praktische behoefte en stijl. Zo baken jij jouw huis af voor wat extra privacy en bescherm je het tegen inbraak! Wij belichten in dit artikelen een aantal soorten tuinomheining!

Ijzeren hekwerk

Ijzer hekwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen en past daardoor bij verschillende stijlen. Zo kan je voor een donkere tint gaan, wat past bij een strakke stijl, wat je kan combineren met kunststof tuinmeubelen en grote tuintegels. Hou je van een romantische stijl? Kies voor witte spijlen of voor een metalen sierhekwerk met gouden en zilveren details. Hier kan je kiezen voor verschillende vormpjes, bijvoorbeeld bogen, pijlen of hartjes. Deze zal prachtig tot zijn recht komen met een rozenstruik, houten tuinmeubelen en eventueel een vijver. Ook kan je kiezen voor een klassiek spijlenhekwerk met een minimalistische uitstraling. Dit is tevens ook een heel stevig hekwerk! Zoek je een ijzer hekwerk voor dieren? Dan zijn draadpanelen een geschikte optie! Dit is een onderhoudsvrije variant en hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

Betonnen schutting

Wil je toch liever hout? Dat kan met een houten betonnen schutting! Dit is een populaire beschutting, aangezien deze wat meer privacy geeft. Op zoek naar goedkope hekwerk? Kies dan voor dit soort. Daarnaast heeft dit een lange levensduur en ziet er ook nog goed uit! Een houten betonnen schutting heeft meer een natuurlijk of landelijk gevoel. Staat je huis dicht op andere huizen? Dan is dit een goede optie voor privacy en het tegenhouden van inbrekers!

Haag

Wil je liever meer natuur in je tuin? Dan is een haag misschien een optie! Je kan kiezen voor een groene haag of juist eentje met meer kleur. Ook kan je deze snoeien zoals je zelf wilt, zodat het een hoge of lage haag wordt. Wil je geen katten of honden in je tuin? Kies er dan eentje met stekels, zoals een esdoornhaag. Ga dan voor een bamboe voor een oosterse touch! Bij een haag heb je oneindig veel opties! Namelijk, wil je een eetbare heg? Dat kan! Wil je eentje die vogels aantrekt? Dat kan! Wil je een sierlijke of een makkelijk te onderhouden haag? Ook dat kan! Met zoveel mogelijkheden zit er vast wel iets voor je bij!