Metalen Tuinbeelden zijn een mooie decoratie

Iedereen met een buiten, of het nou een joekel van een tuin is of een klein balkonnetje, maakt zich in meer of mindere mate druk om de aankleding van de buitenruimte. Sommige mensen willen uitgebreid kunnen loungen, barbecueën en zonnen in de tuin, terwijl anderen een hoekzitje op een terras prima vinden. Natuurliefhebbers zullen meer struiken, bomen en gras in de tuin hebben en mensen die niet van tuinieren houden zullen meer gebruik maken van bestrating en tuintegels. Maar altijd komt er dan ook nog de tuindecoratie bij kijken. Een leuk item ter decoratie is een metalen tuinbeeld.

Een metalen tuindier als tuindecoratie

Tuinbeelden komen er in vele variaties, van glas, metaal, hout of steen en van klein tot groot. Er zijn stijlvolle abstracte beelden te koop en knusse gnomen, je kunt houden van een stenen sculptuur van een persoon of juist van een glazen kunstobject. Wat niet mag ontbreken bij je zoektocht naar een leuk tuinbeeld zijn de metalen tuindieren van Primus. Deze prachtige beelden zijn zeer fraai gemaakt van sterk staal en omvatten een scala aan leuke dieren. Een greep uit het aanbod van de metalen beelden:

  • Metalen boerderijdieren
  • Metalen vogels
  • Metalen vlinders
  • Metalen flamingo’s
  • Metalen egels
  • Metalen hondjes
  • Metalen slakken en
  • Metalen gnomen

Je kunt de beelden op een mooie manier combineren, omdat ze leuk te mixen zijn. Het aanbod is daarin te onderscheiden in cartoonesk, gedetailleerd, brocante of luxe vormgegeven. Het metaal gaat lang mee, dus je kunt jaren plezier hebben van de metalen tuindieren.

Metalen vlinders

Items die het waard zijn om even extra aandacht te krijgen zijn de metalen vlinders. Deze populaire metalen beelden kun je op een schutting of boom zetten. Dat geeft een zomers en sfeervol effect.

De metalen vlinders zijn er als set van 12 of los, in klein en groot formaat en met verschillende kleuren. De prijs varieert van 13 tot 36 euro.

Metalen tuindieren kopen

Je kunt de metalen tuindieren met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online met mooie tuindecoratie en producten voor de gezelligheid buiten.