Tuinaanleg Den Haag: optimaal genieten van uw tuin

Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft, als deze op de juiste manier is aangelegd kunt u hier altijd optimaal van genieten. Helaas is dit lang niet altijd het geval, wat echt zonde is. Een tuin waarin u helemaal op uw plek bent geeft u onwijs veel plezier! Lekker relaxen met een boek tussen de planten of een gezellige barbecue met uw familie en vrienden. Een goede tuin maakt deze ervaringen net weer wat beter. Wilt u ook een tuin waar u met plezier in zit, of misschien wel zwemt? Schakel dan de hoveniers van hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk in voor tuinaanleg Den Haag. Wij kunnen voor iedereen de perfecte tuin realiseren.

Tuinaanleg Den Haag

Wanneer u een tuin laat aanleggen door ons dan weet u dat u kiest voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn al sinds 1983 werkzaam als hovenier in Den Haag en omstreken. In al deze jaren hebben we al vele tuinen naar grote tevredenheid aangelegd. Dit komt doordat wij u het totaalplaatje bieden, niet alleen tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook alles wat daarmee gemoeid gaat zoals het aanvragen van vergunningen en het leveren van materialen. Bijzonder is dat wij een eigen kwekerij bezitten! Zo kunt u uw eigen planten komen uitkiezen en weet u dat ze van goede kwaliteit zijn omdat ze in dezelfde grond als waar ze geplaatst worden groot gebracht zijn. Doordat we zelf de planten kweken en we ze rechtstreeks vanaf de kwekerij naar u toe brengen scheelt dit u ook nog eens in de aanschafprijs; er zit namelijk geen tweede of derde partij tussen. Iedere werkdag staan wij klaar op de kwekerij om u rond te leiden.

De werkwijze voor tuinaanleg Den Haag

Heeft u besloten dat wij wellicht uw droomtuin kunnen realiseren? Dan gaan we graag met u in gesprek. Eén van onze hoveniers komt bij u langs om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. Ook neemt hij een kijkje in uw tuin. Om ervoor te zorgen dat u vele jaren van uw tuin kunt genieten is het belangrijk om te weten hoe de ligging van de tuin is door de verschillende seizoenen heen ten opzichte van de wind, zon en regen. Hier passen we namelijk de beplanting op aan, zodat iedere plant op de juiste plaats komt te staan. Daarnaast kijkt hij naar de grondkwaliteit, de functionaliteiten van de tuin en welke grondwerkzaamheden er allemaal nodig zijn.

Vervolgens gaat hij aan de slag met een tuinontwerp, welke we met u doornemen voor we tot een definitief ontwerp komen. Is het ontwerp goedgekeurd en heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment sierbestrating, erfafscheidingen en alle andere opties die u in de tuin wilt? Dan presenteren wij u een scherpe offerte. Gaat u hiermee akkoord dan plannen we de werkzaamheden in en werken we volgens een efficiënte planning. Zo zit u niet weken in de rommel, maar kunt u snel genieten van uw droomtuin.

De mogelijkheden bij tuinaanleg Den Haag

Wanneer u besluit met hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk in zee te gaan zijn de mogelijkheden voor tuinaanleg Den Haag werkelijk eindeloos. Wij geven u niet alleen de tools om uw kleine tuin groter te doen lijken, of uw grote tuin juist knusser te maken maar kunnen ook al uw wensen realiseren. Van veranda’s en terrasoverkappingen tot zwembaden en zwemvijvers. Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Bel dan naar 070 – 701 02 83, wij gaan graag met u om tafel.