Tuinmeubel trends

Ondanks dat de zomer net voorbij is zijn we alweer aan het fantaseren over het lekker in de zon, in de tuin zitten. En hoe lekker is dat op een heerlijke loungeset of een andere tuinset? Maar welke soorten tuinmeubelen vindt Nederland nou leuk?

Picknick tafel
Toch nog steeds terug te vinden in verschillende tuinen zijn de welbekende picknicktafels. Deze tafels worden jaarlijks gemoderniseerd waardoor ze nog steeds leuk blijven. Ze bestaan in verschillende soorten maten, materialen en kleuren. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om het meubel naar eigen smaak uit te kiezen. Ook is het leuk om de tafel aan te kleden met verschillende zitkussens, zo creëer je nog meer sfeer, comfort en een extra gezellige uitstraling.

Palletmeubelen
Wanneer je je eigen loungeset wilt maken dan moet je echt voor een palletmeubel kiezen. Deze loungeset is zeer gemakkelijk te maken. Op deze manier kun je zelf creatief bezig zijn met je tuin en hoeft het niet al te veel geld te kosten. Vaak moet je enkel nog palletkussens kopen om de bank comfortabel te maken. Een loungeset van pallets geeft jouw tuin een hippe en moderne uitstraling.

Ligbedden
Deze moet je in huis hebben wanneer de zon doorkomt, want hoe lekker is het namelijk om op een ligbedje in je eigen tuin van de zon te genieten? Heerlijk met een cocktail in je eigen tuin?

Houten meubelen
Hout keert heel veel terug in de tuinmeubel trends. Veel mensen gaan steeds vaker voor een houten buiten tafel, je kunt deze tafel namelijk combineren met ontzettend veel verschillende tuinstoelen. Daarnaast passen er veel verschillende kleuren tuinkussens bij! Op deze manier kan je de natuur mooi over laten lopen in je tuinmeubelen.

Loungeset
Natuurlijk kan je ook gewoon een loungeset kopen. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Wanneer je op de loungeset zit dan zit je toch wat lager bij de grond. Zo krijg je echt een vakantiegevoel! Hoe lekker is het om op je eigen loungeset in de tuin te borrelen. Zo vliegen de zomermaanden aan je voorbij.

Nu heb je als het goed is al een beetje meer inspiratie opgedaan voor je nieuwe tuinmeubelen. Gelukkig hebben we nog een paar maandjes de tijd om te sparen!