Zo richt jij je tuin in!

Je kan tegenwoordig alle kanten op met je tuin. Of nou je een gezellige chill hoek wilt hebben waar je met je vrienden kan relaxen, een eethoek voor alle bbq avonden of een speelparadijs wilt maken voor je koters. Met je tuin kan je alle kanten op! Wij geven je hieronder tips wat jij met je tuin kan doen.

Gebruik je groene vingers!

Het is helemaal trendy om super gezond bezig te zijn. Een goede manier om deze gezonde levensstijl voort te zetten is door je eigen groente te verbouwen. Wel zo biologisch! Door middel van een kweektent kan je makkelijk je moestuin maken en op die manier de temperatuur te regelen zodat alles goed groeit. Ook een beetje tuin in je huis? Zo’n kweektent kan je ook in huis neerzetten. Hiervoor is een kweektent compleet handig voor alle benodigdheden. Voortaan heb jij je eigen verbouwde aubergines, tomaten, paprika’s, sla en komkommers!

Een diner plek voor de familie

Van die zelf verbouwde groentes ga jij natuurlijk heerlijke gerechten maken. Creëer een plek in de tuin waar je met familie kan dineren! Zo kan je een buitenkeuken maken, waar je lekker je biefstukjes kan grillen. Ideaal om hier omheen je tuinfeestjes te houden.

Maak een lounge hoek

In een tuin valt een lekkere loungehoek niet te ontbreken. Warme zomeravonden kunnen hier doorgebracht worden met een lekker wijntje en als het iets kouder wordt kun je om een vuurkorf om tuinhaard heen zitten. Ook ideaal om in deze hoek lekker weg te kruipen met een boekje. Zo heb je een fijn ontspannings plekje.

Speelparadijs

Heb jij koters? Maak een plekje in je tuin vrij waar ze lekker kunnen spelen. Of je nou een mooie schommel hangt, een basketbalnet neer hangt of een multi inzetbaar veld maakt voor alle spellen, dit is het speelparadijs. Niet is leuker dan buiten spelen!

Laat het water stromen

De tuin is een ideale plek om water te laten stromen. Maak een mooie fontein of maak een mooie visvijver. Dit is een mooie aankleding van de tuin. Ben je een waterrad? Laat een zwembad plaatsen waar jij je dagelijkse baantjes kan zwemmen of met de familie kan genieten.